Румяна
Формы выпуска румян
1.Компактные румяна – самая популярная форма выпуска. Такие румяна подходят практически каждой женщине с любым типом кожи, их легко наносить, они не занимают много места.
2.Запеченные румяна – оригинальная разновидность компактных. Технология изготовления запеченных румян такова: все ингредиенты смешивают, помещают в форму и запекают при температуре от 40 градусов длительное время. В результате цвета становятся более насыщенными, а текстура невероятно шелковистой. Запеченные румяна легко наносятся и хорошо ложатся на кожу тонким слоем.
3.Розсипчасті рум'яна дозволяють нанести пігмент невагомим шаром, чудово розтушовуються і добре лягають на кисть. До розсипчастим, як правило, належать і мінеральні рум'яна, відрізняються гіпоалергійністю і легкою текстурою.
4.Кулькові рум'яна – це не просто рекламний хід, який надає продукту привабливий вигляд. Такі рум'яна дуже легко набирати пензлем, не залишаючи на ній надлишків, а отриманий відтінок відрізняється багатогранністю і природністю.
5.Рідкі рум'яна сьогодні дуже популярні. Звичайно, їх нанесення вимагає певної майстерності, але отриманий відтінок буде максимально природним і протримається тривалий час. До недоліків продукту можна віднести досить велика витрата.
6.Кремоподібні рум'яна ідеальні для власниць сухої шкіри, так як не пересушують і містять доглядають компоненти. До речі, такий продукт може стати універсальним, якщо використовувати його і в якості губної помади.
7.Гелеві рум'яна дуже нагадують крем, рум'яна, але трохи більш рідкі і легкі за текстурою.